Vi har nå fått inn Waterproof D7X Nylotech

Den nye waterproof D7X NYLOTECH.

Siden det er introduksjonen, har waterproof D7 vært den mest populære tørrdrakten i Norge.

Selv om waterproof D7 var et moderne og ekstremt godt utført tørrdrakt, besluttet R & D på Waterproof å gi det en stor overhaling. Nylig utvikling i materiale og forbedret polymervitenskap har gjort det mulig å perfeksjonere Waterproof D7-konseptet.

Endringer ble gjort for å gjøre dykking i utfordrende miljøer en mer behagelig og enkel opplevelse. Nylotech, et nytt materiale utviklet for å være mykere, men mer motstandsdyktig mot slitasje. Nylotech har blitt slitestestet (200.000 gnister) ved Martindale Metoden i henhold til SS-EN ISO 12947-2: 2017.

En omformet og slankere passform resulterer i en mindre voluminøs drysuit. En ny lengre og buet glidelås, plassert høyere opp på skulderen for å øke bevegelsen i overkroppen, og gir uanstrengt donning og doffing i et forsøk på å øke dykkervennligheten. Glidelåsen er beskyttet av en forbedret Ytre Coil glidelås nr. 10 med stoffstøtte, noe som sikrer funksjonen til tørrdrakten og sikkerheten til dykkeren.

Håndleddetetninger er utstyrt med SI TECH QCS-ringsystemet optimalisert for bruk av ULTIMA-tørrhanskesystemet. Armbåndsringen kan utstyres med silikon- eller latextetninger.

Forbedrede støvler ved hjelp av en nylig undersøkt og hardcore-testet gummiformel. I tillegg har resten av de eksterne tilbehøret som lommer og slitasje områder fått en velfortjent ansiktsløft, noe som gjør waterproof  D7X til den mest moderne tørrdrakt på markedet.