Velkommen til vår butikk på Forus!

Jæren Dykkersenter er ditt dykkersenter i Stavanger. Vi har en stor og velutstyrt butikk på Forus i Stavanger. Vi har bredt utvalg av utstyr til dykking, fridykking og vannsport/vannaktivitet. Hos oss  finner du også et svært godt utvalg av forskjellige våtdrakter for både voksne og barn, og utstyr til barn. Du finner oss på Forus ved Gauselsplitten, Gamle Forusvei 11.

Jæren Dykkersenter er et komplett dykkersenter. Vi holder til i store og hyggelige lokaler sentralt plassert på Forus. Vi har et stort utvalg av utstyr til både dykking og fridykking. vi har et svært godt utvalg av forskjellige våtdrakter og tørrdrakter. I tillegg til butikk har vi også undervisningslokaler, serviceverksted og draktverksted.

Dykkersenteret ble etablert av Bjørn Magne Fiksdal på Bryne i 1991 og det er der navnet Jæren Dykkersenter har sitt opphav. I dag er Jæren Dykkersenter et av landets største dykkersenter. I over 20 år lå butikken på kaien i Stavanger Sentrum, men senteret flyttet i slutten av april 2021 til nye lokaler på Forus, da de gamle var blitt for små. Nå er grunnflaten doblet til 360 kvadratmeter og en helt ny butikk er innredet.

Hos oss finner du de fleste kjente merker på markedet.

Her har vi fått det veldig fint, med god plass til både butikk, serviceverksted, draktverksted og undervisning. Butikken ligger i andre etasje, og på bakkeplan er det en praktisk garasjeport slik at det er enkelt å fylle luft og hente og levere utstyr. 

Hos oss kan du ta dykkerkurs, kjøpe dykkerutstyr, fridykkerutstyr og få tatt service på utstyret ditt. Vi har et stort draktverksted og reparerer og skreddertilpasser alle typer tørrdrakter og våtdrakter. Vi har også stort utvalg i fridykkerutstyr, snorkleutstyr og utstyr til barn.

Suunto Testsenter

Vi er også et av landets få Suunto Testsenter, så hososs kan du testdykke de nyeste Suuntomodellene før du kjøper.

Luft/Nitrox

Fyllingen er rett innenfor porten i første etasje, så ikke bær flaskene inn hoveddøren. Sett flaskene foran porten og gå inn hoveddøren og opp i butikken for å få hjelp.

Hos oss kan du flylle luft og Nitrox til en hyggelig pris. Du kan betale for enkelt fyllinger eller kjøpe årskort. For deg som kjøper årskort tilbyr vi også mulighet til å fylle luft ved våre 24 timers fyllestasjoner, ved butikken på Forus og  i Sandnes.


Utstyr til barn

Hos oss finner du det meste barna trenger for å kose seg i vannet. Vi har våtdrakter i flere tykkelser, hetter, våtsokker og våthansker i barnestørrelser. Tillegg har vi et stort utvalg i svømmeføtter, masker, snorkler og svømmebriller.

Butikkens åpningstider er:

  • Tirsdag – fredag: 12 – 17
  • Lørdag: 12 – 15
  • Søndag – mandag: stengt

Bli med oss på en omvisning i butikken

Se flere fine bilder under, eller ta turen innom. Du kan også finne vårt rikholdige utvalg av produkter i vår nettbutikk.

Velkommen til oss!

Jæren Dykkersenter – Stavanger
Gamle Forusvei 11
4031 Stavanger
Tlf: 51890506
Mob: 90853229

Er det ellers noe du lurer på, send en epost.

Du kan også nå oss på Facebook.

Har du ikke mulighet til å komme innom i butikken, finner du også vårt rikholdige utvalg i nettbutikken vår.