Utstyr til barn – våtdrakter mm.

Utstyr til barn – våtdrakter mm.

Vi har utvidet stadig vårt utvalg av utstyr til barn, og i nettbutikken vår har en egen kategori med Utstyr til barn! Her finner du mange kjekke produkter til små og store barn! Utstyret vi leverer til barn, holder samme høye kvalitet som dykkerutstyr vi leverer til voksne.

Vi har et stort utvalg av våtdrakter og tilbehør til våtdrakter. Vi har alt fra shortyer og våtdrakter i tykkelser fra 3mm, 5mm opp til 6mm tykkelse. Vi har også egne våthetter for barn med egen åpne lukkemekanisme i front. Dette gjør at barnet slipper å dra hetten over hodet. Vi vet av erfaring at å dra hetten over hodet, kan være en stor utfordring for barn. Denne brukervennlige hetten løser dette problemet.

Vi har også våhansker i og våtsokker og våtsko/badesko i barnestørrelse. Vi har også fått inn badesko/strandsko i neopren med god såle til de aller minste barne, fra størrelse 21.

 

Vi har også høykvalitets barnemasker og snorkler tilpasset barn. Med en god maske laget i høykvalitets silikon vil masken få en helt unik passform, noe som minimerer problemer med av masken lekker, og barnet får en mye kjekkere opplevelse i vannet. Og husk, når barna har det kjekt og er fornøyde, så er også de voksne fornøyde!

Nettbutikken er i konstant utvikling, og vi legger ut nye produkter jevnlig. Vi har også et stort utvalg i butikk. Er det produkter du er på utkikk etter men ikke finner i nettbutikken, ta gjerne kontakt med oss på telefon eller Mail. 

Når du bestiller i vår nettbutikk, kan du velge å hente varer i butikk eller å få varer tilsendt eller hjemsendt.