Utstyr til barn – våtdrakter mm.

Utstyr til barn – våtdrakter mm.

Våtdrakter til barn i 3mm og 5mm tykkelse

Vi utvider stadig vårt utvalg av utstyr til barn, og du finner utvalget både i vår butikk på Forus i Stavanger og i vår nettbutikk. I nettbutikken vår har vi en en egen kategori med Utstyr til barn! Her finner du mange kjekke produkter til små og store barn! Utstyret vi leverer til barn, holder samme høye kvalitet som dykkerutstyr vi leverer til voksne.

Pakketilbud

Hos oss får du også snorklepakker til barn.Disse inneholder både våtdrakt, maske, snorkel og svømmeføtter.  Vi har pakker for barn fra 4-12 år med 3mm drakt. I tillegg har vi pakker for barn fra 4-16 år med 5mm drakt.

Vi har også pakketilbud på sett som inneholder kun maske, snorkel og svømmeføtter. Du finner alle våre pakketilbud til barn HER.

 

Våtdrakter og hetter

Vi har et stort utvalg av våtdrakter og tilbehør til våtdrakter. Vi har alt fra shortyer og våtdrakter i tykkelser fra 3mm, 5mm opp til 6mm tykkelse. Våre våthetter for barn med egen åpne lukkemekanisme i front er en stor slager. Lukkemekanismen gjør at barnet slipper å dra hetten over hodet. Vi vet av erfaring at å dra hetten over hodet, kan være en stor utfordring for barn. Denne brukervennlige hetten løser dette problemet.

Våthansker i barnestørrelse
Hette til barn med velcro lukking
Hansker, sokker og sko

Vi har også våhansker i og våtsokker og våtsko/badesko i barnestørrelser fra 21-34 og våtsko/badesko i størrelse 35-46.

Badedsko i neopren med god såle til de aller minste barne, fra størrelse 21 finner du her. Når barna bruker badesko når de bader eller leker i vannkanten, trenger ikke de voksne bekymre deg så mye for at barnet skal tråkke på noe skarpt, eller bli stukket av fjesing eller dvergfjesing som kan lure i sanden. Skoene vil også kunne gjøre det enklere for barnet å bevege seg i vannkanten.

Badesko til barn
Masker, snorkler og svømmeføtter

Vi har også høykvalitets barnemasker og snorkler tilpasset barn. Med en god maske laget i høykvalitets silikon vil masken få en helt unik passform, noe som minimerer problemer med av masken lekker, og barnet får en mye kjekkere opplevelse i vannet. Og husk, når barna har det kjekt og er fornøyde, så er også de voksne fornøyde!

Dykkermaske til barn

Utvalget i butikk og nettbutikk er i konstant utvikling, og vi får inn på lager og legger ut nye produkter jevnlig. Vi har også et svært stort utvalg i vår butikk på Forus i Stavanger. Er det produkter du er på utkikk etter men ikke finner i nettbutikken, så er det godt mulig vi har de i butikk allikevel, men ikke fått lagt de til i nettbutikken enda. Så hvis du savner noe, ta gjerne kontakt med oss på telefon eller Mail.

Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til vår butikk på Forus for å se på vårt rikholdige utvalg. Og ta gjerne med junior, så skal vi hjelpe og veilede dere til å finne passende utstyr til både små og store.

I år har vi også en egen fridykkerpakke for JUNIOR.  Den passer større barn/ungdom.

Når du bestiller i vår nettbutikk, kan du velge å hente varer i butikk eller å få varer tilsendt eller hjemsendt.

Vi har våtdrakter i alle tykkelser og størrelser.

Ta turen innom vår butikk på Forus, så får du god hjelp og veiledning til å finne passende utstyr til barna. Du Finner oss i Gamle Forusvei 11.

Stort utvalg i masker, snorkler og svømmeføtter til barn.
Alt av utstyr til barna finner du hos Jæren Dykkersenter.