Leieutstyr «ikke tilpasset»

Leie utstyr på Jæren Dykkersenter StavangerVi tilbyr utleie av dykkerutstyr. Hos oss kan du leie «standard-ikke tilpasset» utstyr komplett med unntak av ABC-utstyr. Vi leier kun ut tørrdrakt, du må derfor ha opplæring i bruk av tørrdrakt for å kunne leie utstyr hos oss. Vi har ingen utleie av våtdrakt.

Dette er utstyr som vi benytter både til dykkerkurs og utleie. Primært prioriteres utstyret til kurs.

Utstyret er stort sett alltid tilgjengelig tirsdag til torsdag, når det normalt ikke holdes kurs. I helgen derimot, benyttes utstyret som oftest til kurs. Utstyr som ikke benyttes til undervisning vil være tilgjengelig for utleie.

Priser utleie komplett dykkerutstyr:

  • En dag 1200,-
  • En helg 1700,-

Da utstyret benyttes av mange forskjellige vil det alltid være fare for at det oppstår minder feil. For å unngå det gjennomfører Jæren Dykkersenter hovedservice to ganger i året, og ukentlig kontroll av utstyret.

For at du skal være sikker på at alt er i orden, skal du altid sammen med butikkpersonalet gå igjennom og teste utstyret i butikken før du reiser ut for å dykke.

Da ikke alle er like i hals og armer og vi ikke kan tilpasse leietørrdraktene til den enkelte, kan det føre til minder lekasjer i drakten. Jæren Dykkersenter informerer alle om dette og det gir ikke grunnlag for reklamering på leien.

Mer info om utleie av dykkerutstyr, ønsker du å leie utsyr, bestill/forespør om tilgjengelighet på mail eller ring oss på 51890506.

Eget-tilpasset utstyr

tilpasset utstyr Jæren DykkersenterSkal du dykke og du ønsker at opplevelsen skal stå til forventningene? Ja, da trenger du et dykkerutstyr som er tilpasset deg.

Vi på Jæren Dykkersenter har fokusert på dette i årevis og vi begynner allerede på grunnkurset med å fortelle deg hvor viktig det er med eget tilpasset utstyr.

Hvorfor gjør vi dette? Jo, det er ikke til å stikke under en stol at utstyret er veldig med på å avgjøre om et dykk er kjekt eller ikke. Om drakten er for stor vil du slite med beina, hvor det lett vil samle seg luft. Dette kan føre til at du havner «opp-ned.» Og om vesten ikke er passelig, så vil flasken vingle og skape vektforskyvninger, som igjen skaper unødvendig stress og arbeid under dykket.

En annen ting man ikke tenker på er, hvorfor skal du bruke masse penger på å leie et «ikke tilpasset utstyr» når du kan kjøpe ditt eget ved å dele opp betalingen. Tenk, leier du utstyr 10 helger, så har du kastet 15000kr rett ut av vinduet.

Tilpasset utstyrVi på Jæren Dykkersenter har en løsning hvor du får kjøpe ditt eget tilpasset utstyr til en svært hyggelig tilbudspris, og så i tillegg kan du velge selv hvor mye du vil betale inn på det hver mnd.

Personlig tilpassing

Vi vil gjøre følgende hvis du velger å kjøpe utstyr hos oss; Vi vil klippe, lime, sy og tilpasse utstyret slik at det passer deg 100%. Vi finner ikke bare utstyret som passer deg best, men vi endrer det også slik at det passer deg 100%. Derfor kan vi benytte begrepet «Eget-tilpasset utstyr». Dette gjør vi selvfølgelig uten tillegg i prisen.

På Jæren Dykkersenter har vi verksted og utstyr til å endre og tilpasse alt dykkerutstyr. Vi mottar utstyr fra hele landet for endringer og tilpassninger, men du som er vår kunde går alltid først i køen og får ditt utstyr klargjort i løpet av en dag eller to.

Gjør en uforpliktende utstyrsavtale i dag med vår utstyrstilpasser Bjørn Magne Fiksdal på mail eller tlf 51890506. Når du kommer til avtalen vil vi finne frem en løsning som vil dekke alle dine behov.