TILBUD FRIDYKKERUTSTYR!

Tilbud på fridykkerutstyr!

Jæren Dykkersenter feirer 30-års jubileum med fantastiske jubileumstilbud på fridykkerutstyr!

Vi har blant annet kjempetilbud på Carbon harpun, Harpunen leveres ferdig montert uten ekstra kostnad! Er du på utkikk etter en bra fridykkerdrakt eller pakke, har vi tilbud på  Open cell drakt i anerkjent Sheico neopren. Dette er en 7mm helårsdrakt. Vi har også tilbud på komplett pakke med 7mm Sheico drakt.

For deg som ønsker en enda tykkere drakt har vi kjempetilbud på 9mm Open cell vinterdrakt!

NB! Det er begrenset antall på draktene, så tilbudet gjelder kun så lenge lageret rekker.

Har du allerede det grunnleggende utstyret, har vi tilbud på vår Linepepakke PLUSS med bag!

Denne linepakken inneholder ekstrautstyr som er kjekt å ha når du driver med fridykking. Pakken inneholder en kraftig fridykker flyteline med beltehempe og velcro bånd med oppheng, for oppbevaring av linen. Du får også med en jaktkniv med blad på 11 cm. og et praktisk fangstnett med en hendig og brukervennlig låsemekanisme. Det følger det med en stor syrefast festekrok som du kan henge under bøyen og henge fra deg nettet. I tillegg følger det med en stor ryggsekk bag på 50 liter.

NB! Tilbudene gjelder kun så lenge lagerbeholdningen rekker, så her gjelder det å være rask! 😀

Les mer og bestill våre jubileumstilbud her:

Fridykkerpakken inneholder alt du trenger for å komme igang med fridykking. Dette er en pakke med utstyr du kan bruke hele året, da drakten er hele 7mm tykk, og i meget fleksibelt og mykt open cell neopren Sheico neopren i kamuflasjefarge. Sheico neopren er blant de beste neprentypene på markedet, og kjennetegnes av sitt myke fleksible materiale. Mykeheten og fleksibiliteten gjør drakten ypperlig til fridykking, da det er lett å bevege seg og drakten sitter godt mot huden. Dette gir også en særdeles god varmerefleksjon.

I Sheico fridykkerpakken inngår:

  • Apena fridykker maske
  • Apena fridykker snorkel
  • One fridykker svømmeføtter
  • Camo Hunter Sheico, Open cell våtdrakt, 7 mm
  • Neopren fridykkersokker, 7 mm
  • Hansker, 5 mm
  • Gummi fridykker blybelte
  • 8 kg blylodd
  • Sikkerhetsbøye med line og både blått og rødt dykkerflagg

Vi har et stort utvalg av fridykkerutstyr både i vår butikk på Forus i Stavanger og i vår nettbutikk! 

Her finner du  også mange andre gode tilbud på fridykkerutstyr og fridykkerpakker til dame og herre. Når du handler i vår nettbutikk kan du velg å få varene tilsendt, hjemsendt, eller hente i butikk.

For deg som liker undervannsjakt har vi også en egen Jaktpakke med harpun. 

Jaktpakke med harpun

Denne pakken inneholder det ekstrautstyret du som fridykkere trenger for også å drive med undervannsjakt. I tillegg til en kvalitetsharpun får du også en kraftig fridykker flyteline med beltehempe og harpunline. Du får også med en jaktkniv med blad på 11 cm. og et praktisk fangstnett med en hendig og brukervennlig låsemekanisme. I tillegg følger det med en stor syrefast festekrok som du kan henge under bøyen og henge fra deg nettet.

Carbon harpun