Supertilbud fridykkerpakker til dame og herre!

Vi har supertilbud på fridykkerpakker!

Vi er klar for nok en ny fantastisk sesong i vannet, og vi har fått inn drakter i alle størrelser på lager i butikk og nettbutikk.

Helårs-pakker med Open Cell våtdrakt får du til både dame og herre til kun 6990,- (Veil. 9073,-)

Fridykking er populært som aldri før, og er en perfekt aktivitet for deg som er ute etter nye opplevelser, spenning og flotte naturopplevelser. Samtidig er det en aktivitet du kan drive med hele året. Våre fridykkerpakker med 7mm helårs open cell våtdrakter holder deg varm året rundt. Bonusen nå på vinterstid er at vannet er på sitt aller klareste, og for deg som liker undervannsjakt, så er sjømaten på sitt aller beste.

Kysten vår byr på fantastisk natur også under vann. Masse spennende og nye opplevelser venter på deg, rett under overflaten. Og liker du sjømat, jakt og spenning, så byr kysten vår også på utsøkte råvarer til matfatet.

Vi har alt du trenger for både fridykking og snorkling. Vi har fridykkerpakker både til dame og herre, inkl. små størrelser som passer ungdom. Her er det mulig for flere generasjoner å kose seg sammen med denne spennende hobbyen.

Våre pakker er komplette, med alt du trenger for å starte med fridykking!

Fridykkerpakker for herre finner du her:

Vi har også restsalg fridykkerpakke med drakt med Thermo-titan materiale på innsiden, til kun 5990,- Denne finner du her:

Vi har også et stort utvalg i fridykkerutstyr og harpuner. I tillegg har vi utvidet vårt utvalg i utstyr til barn.

Når du handler i vår nettbutikk kan du velge mellom å hente selv i butikk, eller få pakken tilsendt eller hjemsendt levert på døra.