Service Jæren Dykkersenter tilbyr service av de fleste dykkerutstyr merker. Vi har et eget verksted for drakter, vester, ventiler og flasker. I tillegg lager vi også andre neopren produkter etter ønske fra kunde. Vanligvis vil en service være utført på 2 til 7 dager. Vi tar servicene fortløpende og sender en SMS til deg så snart den er ferdig.


Ventiler

Service dykkerutstyr Jæren DykkersenterNB! Husk at utstyret ditt skal regelmessig inn til service. Dette er viktig for din egen sikkerhet.

Ventilsettet bør leveres inn en gang i året for service.

Dette kreves fra de fleste utstyrsprodusenter for å opprettholde garantien.

Jæren Dykkersenter utfører service på de fleste utstyrsmerker.

Vanligvis vil en service på et ventilsett med hoved ventil og octopus koste ca kr 1000,- til 1700 inkludert arbeid, deler og mva. Prisen varier ut fra merke og hvor lenge siden sist service. Er det lenge siden siste service, kan det henne vi må skifte deler vi normalt ikke skifter. Følger man ikke vanlig service rutiner vil saltet få tid til å ødelegge deler som normalt ikke skiftes.  


Flasker

Flaske, service dykkerutstyrFlasker bør leveres inn til innvendig inspeksjon hvert år, og til trykktesting annet hvert år. Det er derimot unntak ved nye flasker, fordi at de ikke skal trykktestes før etter tre år (etter produksjonsdato)

Husk alltid å levere flaskene for visuell inspeksjon hvert år. NB! Dette gjelder også nye flasker. Det vil øke levetiden på flaske din, fordi at vi på et tidelig tidspunkt vil kunne fjerne evt. rustdannelse.

Vanligvis vil en trykktest med kranservice koste ca 900,- inkluderer arbeid, deler og mva.


Drakter

tørrdrakt service Jæren DykkersenterVi utfører alt av reprasjoner, endringer og tilpassinger på tørrdrakter og våtdrakter.

Er det noe du ønsker å få utført på din drakt, så ta kontakt med butikken.

Prisene på de vanligeste reprasjonene er kr 578,- for å skifte en latex armmansjett og kr 969,- for å skifte en latex hals. Prisene inkluderer arbeid, deler og mva.

Er det noe du ønsker å få utført på din våt eller eller tørrdrakt. Ta kontakt på epost for et pristilbud.

Du kan lese mer om vårt draktverksted HER.


VesterService jakkevest, dykkerutstyr

For og unngå farlige situasjoner bør også vesten inn på service en gang i året. Vester som ikke leveres inn til service kan nemlig blåse seg opp eller droppe luften ukontrollert.

Vanligvis vil en service på vest/inflator koste ca 338,- inkludert arbeid, deler og mva.

 


Luftanalyse og kompressorservice

Luftanalyse jæren dykkersenter

Jæren Dykkersenter er i tillegg til å være leverandør av kompressorer også serviceverksted for kompressorer.

Du kan lese mer om kompressorservice HER.

Jæren Dykkersenter tar også luftanalyse og service på kompressorer.

Har du egen kompressor og fyller luft selv?

Husk at det er viktig med gode rutiner når det gjelder olje- og filterskift. For å sikre at luftkvaliteten er slik den burde være må du også ta gjevnlige luftanalyser.

Vi tilbyr deg analyse og opplæring i gode rutiner for din kompressor. Ta kontakt for mer info på epost


Rabatter

Vi tilbyr gunstige rabattavtaler til bedrifter og klubber som ønsker et sammarbeid med oss. Ønsker dere en avtale med oss? Ta kontakt på epost