21 april 2024 10:00
 

Introduksjonskurs til fridykking – Fridykkerkurset  PADI SKIN DIVER

Detter er et praktisk fridykkerkurs, der du på en trygg og god måte får trene på grunnleggende ferdigheter i vannet, sammen med instruktør.

Treningen foregår i skjermet  vann i sjøen. I tillegg til praktiske øvelser og trening med instruktør, vil instruktøren gi deg en grundig  gjennomgang av viktige ferdigheter før øvelsene gjennomføres. Hele kurset gjennomføres på dykkerstedet.

Instruktøren vil gjennomgå alle viktige momenter før praktiske øvelser gjennomføres i skjermet vann. Du vil lære å klargjøre og tilpasse utstyre ditt, og avveie deg riktig i vannet. Kurset har fokus på at du skal være trygg i vannet, og at du skal være en trygg dykkerbuddy. Du vil lære basisferdigheter som å svømme med snorkel i overflaten, tømme snorkelen og fjerne vektbeltet.

I tillegg gjennomgås pusteteknikk, dykketeknikk, å dykke ned og svømme under vann. Alt med sikkerhet i fokus. Du vil også lære å kommunisere ved hjelp av enkle håndsignaler. Ved å gjennomgå dette kurset vil du lære  grunnleggende ferdigheterr for å bli en tryggere fridykker. På den måten vil du kunne utforske ditt lokale dykkermiljø på en trygg og god måte.

Forutsetninger for deltakelse:

  • Alder 12 år
  • Tilfredstillende svømmeferdigheter
  • Deltakere må ha eget utstyr

Kurset arrangeres i Holmavika, Sandnes oppmøte kl 10:00 (annet sted kan bli benyttet om vær forholdene krever)

Ta med komplett fridykkerutstyr og ta gjerne med noe å drikke og spise, f. eks. en flaske vann og en energibar. Ta også med håndkle og tørre varme klær.

Er det for få påmeldte, kan kurset bli avlyst eller flyttet. Du vil da bli kontaktet av oss med videre info.

Skulle noe endre seg, kan du melde deg av kurset her.

Påmeldingsfristen har løpt ut

Event Types: