10 januar 2023 17:00
Oppmøte på Jæren Dykkersenter gamle forusvei 11, 4031 Stavanger. Vårt fridykkerkurs er et kurs som består av både teori og praksis. Teoriundervisning må gjennomføres før man kan delta på praktisk del. I den praktiske delen får du både trening i basseng/skjermet vann og du får videreutvikle ferdighetene ved sjødykking. Etter endt kurs blir du sertifisert som CMAS * Fridykker.
Teoretisk del
Du kan velge om du vil delta på teoriundervisning i klasserom, eller ta teoridelen som E-learning. Om du velger å ta teorien som E-learning, betaler du kr. 799,- for dette til Norges Dykkeforbund. Du velger da når du ønsker å gjennomføre teoriendelen, men du må gjennomføre den før praktisk del. Ønsker du heller å delta på ordinær teoriundervisning i klasserom, så trenger du ikke kjøpe E-learning. Teoriundervisningen gjennomføres i forkant av praktisk del. Teoriundervisningen er lagt til en lørdag kl. 12 -15,  i våre lokaler i Gamle Forusvei 11. Som deltaker på ordinær teoriundervisning i klasserom, trenger du en kursbok som dekker læringsmålene for kurset. Denne boken koster kr 298,- og fåes kjøpt i vår butikk. Du kan kjøpe den på kurs oppstartsdagen, eller komme innom før oppstartsdagen om du ønsker boken tidligere. Ønsker du en mer omfattende bok, som dekker CMAS *, CMAS ** og CMAS***, vil vi anbefale deg å heller kjøpe boken Fridykking for alle, som er en komplett bok om fridykking.
E-learning
Om du ønsker fleksibilitet, kan du gjennomføre den teoretiske delen hjemme, eller der du måtte ønske, via E-learning. Teoridelen som E- learning koster kr. 799,- Du kjøper selv det digitale materiellet via Norges Dykkeforbund. Du finner linken til teorikurset  HER. For å kjøpe teorikurset må du logge inn med Idrettens ID. Har du ikke bruker fra før må, du opprette bruker. E-læringen dekker teorien opp til CMAS *** Fridykkerkurs, og inkluderer også lærebok og sertifisering.
Praktisk del
Den praktiske delen bygger på det du har lært i teoriundervisningen. Oppstartsdagen for kurset er er lagt til en tirsdag, og dykkingen er lagt til påfølgende lørdag og søndag. Om du ikke har mulighet til å delta på selve oppstartsdagen, tirsdagen, er det mulig å komme innom oss i butikkens åpningstid for registrering og gjennomgang av utstyr i forkant. Velger du E-learning, anbefaler vi at du gjennomfører hele teoridelen før du melder deg på praktisk del. For å kunne melde deg på praksisdagene må du også betale kursavgiften ved å kjøpe kurset i vår butikk i Gamle Forusvei 11, eller i vår nettbutikk. Kurset består av tre deler:
 • Tirsdag:
  • Oppstart, med registrering og utstyrsgjennomgang i våre lokaler i Gamle Forusvei 11, kl 17.00.
 • Lørdag:
  • Kl. 12-15: Teoriundervisning i klasserom. NB, om du velger å ta teoriundervisningen som E-Learning, skal du ikke møte til teoriundervisning i klasserom.
  • Trening på ferdigheter i basseng eller skjermet vann.
 • Søndag:
  • Trening/fridykking i sjø.
Lørdag og søndag: Ta med komplett fridykkerutstyr og ta gjerne med noe å drikke og spise, f. eks. en flaske vann og en energibar. Ta også med håndkle og tørre varme klær. Er det for få påmeldte, kan kurset bli avlyst eller flyttet. Du vil da bli kontaktet av oss med videre info. Oppmøte tirsdag kl. 17:00 på Jæren Dykkersenter, Gamle Forusvei 11, 4031 Stavanger. Skulle noe endre seg, kan du melde deg av kurset her.    

Meld deg på nå!

Navnene på påmeldte vil bli vist offentlig, det samme vil innholdet i notatfeltet.

Guest ###

(+) Legg til flere gjester

Note:

Event Types: