25 mai 2022 17:00

Oppmøte på Jæren Dykkersenter gamle forusvei 11, 4031 Stavanger.

Vårt fridykkerkurs er et kurs som består av både teori og praksis. For å melde deg på dette kurset må du først ha kjøpt både digital teoridel og betalt kursavgift for praktisk del av kurset. Du kan leser mer om hvordan du gjør dette  HER. 

Den teoretiske delen av kurset gjør du hjemme via E-learning. Du bør være ferdig med den teoretiske delen før du melder deg på den praktiske delen.

Praktisk del

Den praktiske delen bygger på det du har lært i teoriundervisningen. Oppstartsdagen er lagt til en tirsdag, og dykkingen er lagt til påfølgende lørdag og søndag. Om du ikke har mulighet til å delta på selve oppstartsdagen, tirsdagen, er det mulig å komme innom oss i butikkens åpningstid for registrering gjennomgang av utstyr i forkant av oppstartsdagen.

Den praktiske delen består av tre deler:

  • Tirsdag: Oppstart, med registrering, utstyrsgjennomgang og info om kursets videre gang. Oppmøte i våre lokaler i Gamle Forusvei 11, kl. 1700.
  • Lørdag: Trening på ferdigheter i basseng eller skjermet vann.
  • Søndag: Trening/fridykking i sjø.

Lørdag og søndag: Ta med komplett fridykkerutstyr og ta gjerne med noe å drikke og spise, f. eks. en flaske vann og en energibar. Ta også med håndkle og tørre varme klær.

Er det for få påmeldte, kan kurset bli avlyst eller flyttet. Du vil da bli kontaktet av oss med videre info.

Oppmøte tirsdag kl. 17:00 på Jæren Dykkersenter, Gamle Forusvei 11, 4031 Stavanger.

Skulle noe endre seg, kan du melde deg av kurset her.

 

 

Påmeldingsfristen har løpt ut

Event Types: