Nytt PADI grunnkurs 9. august

Vi arrangerer nytt PADI grunnkurs den 9. august kl. 17:00, i våre lokaler i Gamle Forusvei 11.

Dette er en oppstartsdag i klasserom, der du får viktig info om kursets videre gang i den praktiske delen. Du får også undervisning og gjennomgang av dykkerutstyr.

For å kunne delta på denne oppstartsdagen, som er første kursdag for den praktiske delen av kurset, må du ha bestilt og begynt på den digitale teoriundervisningen på IPad/PC/tablett. Vi anbefaler at du gjennomfører all teori digitalt før du melder deg på oppstartsdagen i våre lokaler.

Du må melde deg på for å delta. 

Påmelding HER! 

På våre PADI Open water diver dykkerkurs, lærer du ferdighetene en dykker trenger for å dykke på en trygg og sikker måte under norske forhold. På vårt grunnkurs vil du kose deg mens du lærer å dykke. Vi legger stor vekt på gleden og opplevelsen av å dykke, samtidig som vi driller deg i teknikk og sikkerhet.

Kurset er delt opp i teori, bassengtrening og dykking i sjø;

  • Teori og eksamen fullfører du hjemme via Touch, på Ipad, tablet, tlf eller pc. Du må fullføre den teoretiske delen før du kan delta på dykking. Du må også ha gjennomført en legesjekk for å delta på dykking.
  • Dag 1: Mandag, oppstart før praktisk del, med registrering og utstyrsgjennomgang.
  • Dag 2: Fredag kontrolltest. Testen kan også gjennomføres andre dager i butikkens åpningstid.
  • Dag 3: Fredag, bassengtrening
  • Dag 4: Lørdag, dykking i sjø
  • Dag 5: Søndag, dykking i sjø

Gjennom landets mest fleksible timeplan “Fleksiplanen” kan du selv velge når og hvor raskt du ønsker å fullføre kurset. Ønsker du å fullføre kurset på en uke, så er dette fullt mulig.

Begynn kurset allerede i dag!

Du bestiller kursmateriellet når det måtte passe deg, og laster det ned på din dataenhet.

>>Bestill din digitale kurspakke<<

NB! Husk å melde deg på kurset!

 

Ønsker du vanlig bok og film på dvd istedet for vår digitale kursløsning, ta kontakt. 

All opplæring er tilpasset norske forhold. Vi kjører praksis i små grupper, som gir optimale forhold for læring. Vi kjører praksis i små grupper, noe som gir optimale forhold for læring, slik at du blir en kunnskapsrik og sikker dykker.