Nytt fridykkerkurs 29. juni

Vi arrangerer nytt fridykkerkurs den 29. juni kl. 17:00, i våre lokaler i Gamle Forusvei 11.

Dette er en oppstartsdag i klasserom, der du får viktig info om kursets videre gang i den praktiske delen. Du får også undervisning og gjennomgang av dykkerutstyr.

Vårt fridykkerkurs er et kurs som består av både teori og praksis. Den teoretiske delen gjør du hjemme via e-learning. I den praktiske delen får du både trening i basseng/skjermet vann og du får videreutvikle ferdighetene ved sjødykking. Etter endt kurs blir du sertifisert som CMAS * Fridykker.

E-learning

Den teoretiske delen gjør du hjemme via E-learning. Teoridelen koster kr. 799,- Du kjøper selv det digitale materiellet via Norges Dykkeforbund. Du finner linken til teorikurset  HER. For å kjøpe teorikurset må du logge inn med Idrettens ID. Har du ikke bruker fra før må, du opprette bruker. E-læringen dekker teorien opp til CMAS *** Fridykkerkurs, og inkluderer også lærebok og sertifisering.

Praktisk del

Den praktiske delen bygger på det du har lært i teoriundervisningen. Oppstartsdagen er lagt til en tirsdag, og dykkingen er lagt til påfølgende lørdag og søndag. Om du ikke har mulighet til å delta på selve oppstartsdagen, tirsdagen, er det mulig å komme innom oss i butikkens åpningstid for registrering og gjennomgang av utstyr i forkant.

Vi anbefaler at du gjennomfører hele teoridelen før du melder deg på praktisk del. For å kunne melde deg på praksisdagene må du også betale den resterende kursavgiften ved å kjøpe kurset i vår butikk i Gamle Forusvei 11, eller i vår nettbutikk. Den praktiske delen består av tre deler:

  • Tirsdag: Oppstart, med registrering og utstyrsgjennomgang i våre lokaler i Gamle Forusvei 11, kl 17.00
  • Lørdag: Trening på ferdigheter i basseng eller skjermet vann.
  • Søndag: Trening/fridykking i sjø.

For å kunne delta på fridykkerkurset må du ha ditt eget fridykkerutstyr. Kjøper du en av vår fridykkerpakker får du tilbudspris på kursavgiften på kursets praktiske del, kun kr. 1990,-.

Har du allerede ditt eget utstyr kan du kjøpe kurset til vanlig pris kr. 2490,- HER.

Du kan lese mer om kurset og hvilket utstyr du trenger HER.

Når du har betalt både kursavgift for teoridel og praktisk del, kan du melde deg på som deltaker på kurset.

Ønsker du å delta på en annen dato, så finner du oversikt over alle fridykkerkursene våre  HER.