Kurs i koronatider

Grunnkurs:

På grunn av føringer fra myndighetene knyttet til smitteverntiltak kan vi ikke gjennomføre kursaktivitet som vanlig fremover. Vi har ingen oppsatte kurs for grupper, men vi legger til rette for kurs for enkeltpersoner og etventuellt små grupper som ønsker kurs. Vanligvis er det da en elev pr. kurs. Ønsker du kurs, ta kontakt med oss på telefon eller mail. Er dere en gruppe som ønsker kurs, ta kontakt med oss på telefon eller mail. Vi kan legge til rette for kurs for gruppe med inntil 4 elever pr. kurs. På grunn av smittevernhensyn er det ikke tillatt å bruke utleieutstyr på kurs. Vi tilbyr derfor dykkerkurs til de elevene som kjøper seg eget komplett utstyr hos oss. Som kursdeltaker hos oss, vil du da få en tilbudspris på utstyrspakken, og tilbudspris på kurset. Pakken inkluderer alt du trenger, og er tilpasset til deg.

Du kan lese mer om grunnkurs i koronatider her.

Har du eget utstyr kan du melde deg et eksklusiv kurs, og da bruke ditt eget utstyr. Her er det en forutsetning at utstyret må godkjennes av Jæren Dykkersenter før bruk på kurs. Du kan lese mer om eksklusiv kurs her.

Ta kontakt:

  • Vi er tilgjengelig via mail, telefon 51890506 / 90853229 og Facebook

Så hva er de største forskjellene fra vårt vanlige grunnkurstilbud?

  • Vi setter opp kurs på forespørsel. Vanligvis vil det da bare være en elev pr. kurs. Du vil dermed få en eksklusiv kursopplevelse, sammen med en personlig instruktør.
  • På kurset vil det være større fokus på hygiene, og vi må også forholde oss til avstandsregelen, og ikke komme hverandre for nære. 
  • Enkelte øvelser kan bli simulert for opprettholde et godt smittevern.
  • Du må kjøpe eget utstyr hos oss, du kan ikke leie utstyr. 
  • Du må kontakte oss for å avtale kurs og gjennomgang av utstyr. 
    • Vi er tilgjengelig via mail, telefon 51890506 / 90853229 og Facebook

Vidergående kurs:

For videregående kurs er det mulig å ha større grupper, max 8 elever, men alle elever må ha eget utstyr.

Det er også mulig å sette opp videregående kurs for mindre grupper og enkeltpersoner. Ta kontakt via mail, telefon eller Facebook om du har forspørsel om dette.

Kontakt oss:

Vi er tilgjengelig via mail, telefon 51890506 / 90853229 og Facebook.