Kontakt oss

Dykke med jæren dykkersenterJæren Dykkersenter – Stavanger
Østervågkaien 3
4006 Stavanger
Tlf 51890506

send en epost

Åpningstid

  • Mandag – tirsdag: 13 – 17
  • Onsdag: stengt
  • Torsdag – fredag: 13-17
  • Lørdag: 13 – 15
  • Søndag: stengt

Pga. smitteverntiltak tillater vi kun en kunde om gangen. Vent ved døra til du bli ekspedert. På grunn av begrenset areal i butikken, ekspederer vi over disk. Dette for å ivareta avstandsregler, og samtidig kunne tilby deg som kunde den beste service. Er det en kunde allerede i butikken, vent på utsiden.

Ikke møt opp i butikken om du har noen som helst symptom på luftveisinfeksjon, har feber, eller er i karantene, isolasjon, eller er i samme husholdning som noen som er koronasmittet/har koronasymptomer.

Jæren Dykkersenter er ditt dykkersenter i Stavanger. Du finner oss ved Oljemuset i Stavanger sentrum. Hos oss kan du ta dykkerkurs, kjøpe dykkerutstyr og ta service på utstyr ditt.

Jæren Dykkersenter ble etablert av Bjørn Magne Fiksdal på Bryne i 1991 og det er der navnet Jæren Dykkersenter har sitt opphav. I dag er Jæren Dykkersenter et av landets største dykkersenter.

Vi har en stor butikk i Stavanger sentrum og 24 timers fyllestasjoner både i Stavanger og Sandnes. Hos oss kan du flylle luft og Nitrox til en hyggelig pris. Du kan betale for enkelt fyllinger eller årskort på luft og Nitrox.

Du kan kjøpe årskort for luftfylling her:

 

Jæren Dykkersenter - Stavanger