Kontakt oss

Dykke med jæren dykkersenterJæren Dykkersenter – Stavanger
Gamle Forusvei 11
4031 Stavanger
Tlf 51890506 / 90853229

send en epost

Åpningstid

  • Mandag – fredag: 12 – 17
  • Lørdag: 12 – 15
  • Søndag: stengt

Pga. smitteverntiltak ber vi alle kunder å bære maske i butikken. Så langt det lar seg gjøre, hold 2 m avstand fra andre kunder og personale.

Ikke møt opp i butikken om du har noen som helst symptom på luftveisinfeksjon, har feber, eller er i karantene, isolasjon, eller er i samme husholdning som noen som er koronasmittet/har koronasymptomer.

Jæren Dykkersenter er ditt dykkersenter i Stavanger. Du finner oss nå på Forus ved Gauselsplitten, Gamle Forusvei 11. Hos oss kan du ta dykkerkurs, kjøpe dykkerutstyr og ta service på utstyr ditt. Vi har et stort draktverksted og reparerer og skredder tilpasser alle typer tørrdrakter og våtdrakter. Vi har også stort utvalg i fridykkerutstyr og utstyr til barn.

Jæren Dykkersenter ble etablert av Bjørn Magne Fiksdal på Bryne i 1991 og det er der navnet Jæren Dykkersenter har sitt opphav. I dag er Jæren Dykkersenter et av landets største dykkersenter.

Vi har en stor butikk på Forus i Stavanger og 24 timers fyllestasjoner både i Stavanger og Sandnes. Hos oss kan du flylle luft og Nitrox til en hyggelig pris. Du kan betale for enkelt fyllinger eller årskort på luft og Nitrox.

NB! Luft/Nitrox fylling er rett innenfor porten, så ikke bær flaskene inn hoveddøren. Sett flaskene foran porten og gå inn hoveddøren for å få hjelp.

Du kan kjøpe årskort for luftfylling her:

 

Jæren Dykkersenter - Stavanger