KJØP FRIDYKKERPAKKE, FÅ GRATIS PRAKTISK FRIDYKKERKURS

KJØP FRIDYKKERPAKKE HOS OSS, FÅ GRATIS FRIDYKKERKURS!

Kurset er praktisk og gir deg trygg og god introduksjon til fridykking, i vannet med instruktør!

Kjøp en av våre Fridykkerpakker for Dame eller en av våre  Fridykkerpakker for Herre  og få med et gratis fridykkerkurs (verdi kr. 1290,-).

Kurset er et praktisk introduksjonskurs til fridykking, der du på en trygg og god måte får trene på grunnleggende ferdigheter i vannet, sammen med instruktør.

Treningen foregår i skjermet  vann i sjøen. I tillegg til praktiske øvelser og trening med instruktør, vil instruktøren gi deg en grundig  gjennomgang av viktige ferdigheter før øvelsene gjennomføres. Hele kurset gjennomføres på dykkerstedet. Instruktøren vil gjennomgå alle viktige momenter før praktiske øvelser gjennomføres i skjermet vann.

Kurset går over en dag. Du vil lære å klargjøre og tilpasse utstyret ditt, og avveie deg riktig i vannet. Kurset har fokus på at du skal være trygg i vannet, og at du skal være en trygg dykkerbuddy. Du vil lære basisferdigheter som å svømme med snorkel i overflaten, tømme snorkelen og fjerne vektbeltet. I tillegg gjennomgås pusteteknikk, dykketeknikk, å dykke ned og svømme under vann. Alt med sikkerhet i fokus. Du vil også lære å kommunisere ved hjelp av enkle håndsignaler. Ved å gjennomgå dette kurset vil du lære  grunnleggende ferdigheter for å bli en tryggere fridykker. På den måten vil du kunne utforske ditt lokale dykkermiljø på en trygg og god måte.

Krav til deltakelse:

  • Alder 12 år
  • Tilfredstillende svømmeferdigheter
  • Deltakere må ha eget utstyr
  • Kurspris 1290,- (+ evt. sertifikat, valgfritt)

Meld deg på et kurset her.

Kjøper du FRIDYKKERPAKKE hos oss, får du dette FRIDYKKERKURSET GRATIS!

Vi har egne grunnpakker for dame og egne grunnpakker for herre. I herrepakken  inngår en 7mm open cell herredrakt, og i damepakken inngår en 7mm open cell damedrakt. Det vil si IKKE en unisex drakt, men en damedrakt som er formet og figursydd få å passe en dame figur.

I tillegg til drakt inneholder pakkene fridykkerfinner, fridykkermaske, snorkel, hansker, sokker, bøye med flagg og line, gummibelte og vekter.