Jæren Dykkersenter flytter til Forus!

Jæren Dykkersenter flytter til Forus i løpet av april måned. Vi ser frem til å åpne i nye og større lokaler, og gleder oss til å ønske gamle og nye kunder velkommen til våre nye flotte lokaler i Gamle Forusvei 11, 4031 Stavanger. Like i nærheten av Gausel stasjon.

Vi utvider senteret, og vi får dobbelt så stort areal både til butikk, kurs, service og verksted. Det blir også massevis av gratis parkering på utsiden, så enten du kjører eller velger kollektivt, så er det enkelt og praktisk å komme til oss på Forus.

Eksakt dato for åpning av butikken på Forus er ikke fastsatt, men det blir etter planen før 1. mai. I overgangsperioden vil vi forsøke å opprettholde åpningstidene i butikken i Stavanger sentrum, så godt det lar seg gjøre. Ved evt endringer vil vi opplyse om dette via vår nettside og vår Facebook side. 

Hjelp oss ved å handle via nettbutikken.

I og med at vi pakker ned varene for flytting, så oppfordrer vi i flytteperioden også våre lokale kunder til i størst mulig grad handle via nettbutikken. Velg hent i butikk, så vil du få en melding om når du kan hente varene. I nettbutikken kan du også velge å få varer tilsendt eller hjemsendt. 

En kort periode når vi flytter varelager vil butikken måtte holde stengt, men vi vil holder nettbutikken åpen hele tiden. Vi behandler ordre fortløpende, og så raskt som overhode mulig!

Luftfyllingen blir det siste som flyttes, slik at det vil være mulig å fylle luft, selv om butikken er stengt. 

Vi vil oppdaterer dere om utviklingen i flytteprosessen og oppbyggingen av det nye senteret både gjennom Facebook og hjemmesiden vår.

Følg oss gjerne på Facebook 🙂