Fridykkerpakker og fridykkerdrakter til dame

Fridykkerpakker og fridykkerdrakter til dame

Vi har nå gleden av å kunne tilby to forskjellige fridykkerpakker til dame, til meget hyggelige priser!

Pakkene inneholder alt du trenger for å komme i gang med fridykking, inkludert open cell dame fridykkerdrakt. Pris for komplett dame fridykkerpakke, fra kr 6990,-

Årets nyhet er vår Camo Yamamoto fridykkerpakke til dame. Pakken inneholder alt du trenger for å komme i gang med fridykking, inkludert damedrakt i 7mm høykvalitets Yamamoto 39 Neopren! Dette er et meget fleksibelt og varmeisolerende materiale, og er den beste type neopren. Det ekstremt fleksible og myke materialet gjør også denne drakten ekstremt komfortabel og sikrer maksimal bevegelsesfrihet. Laget og designet spesielt for kvinner. Drakten er figursydd og spesialtilpasset til dame med anatomisk kutt tilpasset damefigur. Back-cut har spesielle konturer på baksiden av drakten for å unngå utvikling av luftlommer på ryggen og mellom skuldrene. Drakten er todelt med høyliv-bukse og overdel med fast hette. Beverhale lukking med knappelukking og ergonomisk profil for å unngå tykkelse mellom lårene. Stoffets kamuflasjemønster er spesielt designet for fridykking og undervannsjakt i skandinaviske farvann.

Du kan lese mer om drakten HER!

Vi har også en fridykkerpakke til dame med svart open cell damedrakt. Denne pakken finner du HER.

Vi har i tillegg både fridykkerpakker og snorklepakker til både dame, herre og barn.

Du finner alle våre pakker HER.

Vi har alt du trenger for  komme i gang med fridykking, og vi har et stort utvalg av fridykkerutstyr i vår nettbutikk.

Vi har også fått inn utrolig flotte og praktiske fangst- og fridykkerliner, beltekroker, harpun festeliner og bøyekroker i topp kvalitet på lager i både butikk og nettbutikk.

Fridykking er en kjempespennende hobby som passer for de aller fleste! En verden av nye opplevelser venter på deg, ta steget i dag og bestill din fridykkerpakke nå!