FreeDive PRO Black Limestone – dame og herremodell

FreeDive PRO Black Limestone – dame og herremodell

Årets nyhet er FreeDive PRO Black Jako Limestone 7mm open cell fridykker våtdrakt. Neoprenmaterialet og passform er særs viktig for en god opplevelse under fridykking, og materialvalg er derfor særs viktig. Derfor er også denne FreeDive PRO drakten laget av kalksteins neopren, og leveres selvfølgelig i både herremodell og damemodell. Drakten leveres i svart farge, og akkurat som vår kamuflasjedrakt, FreeDive Pro Hunter Yamamoto, er materialet naturlig og hudvennlig. Drakten er laget i limestone neopren av svært god, myk og slitesterk kvalitet. Materialet  skiller seg ut med sin høye varmeisolasjon og motstandsyktighet. Materialet er i tillegg meget mykt, fleksibelt  og behagelig, noe som gir en svært god bevegelsesfrihet. Drakten gir en god kombinasjon av slitestyrke, komfort og miljøvennlig struktur.

Limestone neoprenet brukt i denne drakten er av den mest miljøvennlige typen. I motsetning til mange andre typer neopren, lages ikke våre FreeDive PRO drakter av neopren av petroleumsprodukter, men av kalkstein. Kalkstein er et naturmateriale, dette gjør også denne drakten svært hudvennlig da materialet minimerer hudirritasjon.

Drakten består av overdel med hette og bukse med høyt liv, og har ergonomisk kutt. Beverhalelukkingen har et sikkert og holdbart spennefestesystem. Det er forsterkning i brystområdet som gjør det enkelt å lade harpun mot brystområdet. Drakten har også ekstra beskyttelse på knær og albuer, som er spesielt designet for slitestyrke.

Her får du en drakt med mange av de samme gode egenskaper som toppmodellen Hunter Yamamoto, men til en svært hyggelig og budsjettvennlig pris. Denne drakten leveres selvfølgelig også i egen herre og damemodell!

Damedrakter

Det er viktig for oss å kunne tilby kvinnelige fridykkere et like godt utvalg som for herrer. Damer fortjener damedrakter! Det er bakgrunnen for at vi har utviklet egne damedrakter. Vi vet det finnes tilbydere som kaller draktene sine for «uni-sex». Etter over 30 år i bransjen vet vi at det finnes ikke noe som er en «uni-sex» drakt. Dette er herredrakter som selges til damer under påskudd om at de er «uni-sex».

Våre damedrakter er akkurat som ordet sier; ekte damedrakter! De er utviklet og designet for å passe en kvinnelig figur. Snittet er dermed helt annerledes enn for en herredrakt/uni-sex drakt. Skulderpartet er smalere, det er ekstra plass over brystet og innsvinget midje og ekstra plass til hofter og lår. I tillegg har den en smalere beverhale, for å motvirke tykkelse mellom lårene. Du kan kjenne igjen en ekte damedrakt ved å se på snittet og beverhalen, der beverhalen på damedrakter kun har en knapp, i motsetning til herredraktene som har to knapper i front. På grunn av snitt og passform, vil en damedrakt derfor passe en kvinnefigur. Å dykke med en damedrakt vil derfor gi kvinnelig fridykkere en svært mye bedre opplevelse i vannet.

Du får også begge disse draktene som del av en fridykker grunnpakke: Fridykkerpakke Black Limestone DAME og Fridykkerpakke Black Limestone HERRE.

I grunnpakken inngår følgende:

  • FreeDive PRO Black Jako 7mm open cell våtdrakt, DAME eller HERREMODELL
  • Ultra strech neoprensokker, 7mm
  • Ultra Flex neopren hansker 5mm
  • Lange fridykker svømmeføtter
  • Bøye med line, rødt og blått flagg
  • Apnea lav-volum fridykker maske
  • Apnea fridykker snorkel
  • Gummi fridykker blybelte og blylodd

Fridykkerpakke Black Limestone DAME:

Fridykkerpakke Black Limestone DAME

Fridykkerpakke Black Limestone HERRE: