Firma

Jæren Dykkersenter tilbyr tjenester til firmaer og klubber. Vi har kollektive avtaler for service og medlemskap. Ta kontakt for mer informasjon.

Teambilding aktiviteter

Glade dykkere på Jæren DykkersenterVi på Jæren Dykkersenter kan gi alle i deres bedrift en kjekk aktivitet som gir samhold blant deres ansatte. Det er vår erfaring at dette vil øke trivselen og samarbeidet blant de ansatte i bedriften.

Vi skreddersyr en unik kurs/aktivitetspakke sammen med den enkelte bedrift. Dette for å gi dere en tilpasset opplesvelse som passer for alle.

Teambilding på Jæren dykkersenterVi legger vekt på en hurtig og lett læreprosess. prosessen inkluderer en informasjonskveld, to teorikvelder, en kveld bassengtrening og tre dager (ofte en helg + en dag) med dykking i sjøen. Vi legger gjerne sjødykkene til en helgetur, hvis dette skulle være ønskelig. Slik kan vi styrker det sosiale samholdet ytterligere. Samt at dette gir muligheten for de ansatte som gjerne ikke ønsker å dykke likevel, kan delta på det sosiale plan.

Vår erfaring med Teambuilding med dykking som verktøy er meget positive for bedrifter som tenker i de baner. Prøv oss, vi gjør jobben. Send oss en mail i dag.

Service avtaler

PADI Divemaster på Jæren Dykkersenter i StavangerJæren Dykkersenter tilbyr egne bedriftsavtaler på service og vedlikehold.

Vi har i dag mange bedrifter og dykkerklubber som benytter oss til service av alt innen vannsportutstyr. Vi har utstyr og maskiner til service og reparasjoner av alle typer utstyr og drakter.

Kontakt oss for mer info

Kollektivt

service avtale med Jæren dykkersenterKlubber og firma kan kjøpe seg inn kolektivt, og få alle fordelene til en hyggelig kollektiv pris.  Ønsker dere å benytte tilbudet, venligst ta kontakt med oss for mer informasjon